Cardi B anländer till Thailand för Rolling Loud Music Festival i Pattaya

FOTO: MGRONLINE

Pattaya —

Cardi B anlände nyligen till Thailand för att förbereda sig för årets kommande största hiphop-konsert – Rolling Loud Thailand – planerad till 13 till 15 april i Pattaya.

Med rubriken Cardi B, Travis Scott, Lil Pump och andra hiphop-artister runt om i världen, Rullande högt Thailand kommer att bli den mest spännande och en oförglömlig musikupplevelse för alla under den kommande Songkran eller thailändska nyårsfestivalen.

Mest spännande är att Cardi B, som kommer att vara huvudakten den 13 april, precis har anlänt till Thailand. Efter en 18-timmars flygning sa den 30-åriga ikoniska kvinnliga rapparen att flyget "hade henne att gräla."

Cardi B har tidigare uttryckt sin kärlek till thailändsk mat, särskilt den berömda kryddiga papayasalladen med krabba (som tum poo pla ra) och mango klibbigt ris. Hon sa till och med en gång att hon planerade att ha en fest med sin utvalda fanklubb för att njuta av dessa läckra rätter tillsammans under sin vistelse i Thailand.

När nedräkningen till evenemanget fortsätter kan fansen knappt vänta på att se vad Rolling Loud Thailand har i beredskap för dem.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.