Migrerande slaktare i Sattahip tappar nästan fingret i köttkvarn

Sattahip —

En flod av beställningar under den långa semestern av Songkran-festivalen kostade nästan en migrantslaktare fingret.

Sawang Boriboon-räddare rusade till en lokal grisköttsbutik på Sahachai-marknaden i Chonburis Sattahip-distrikt efter att ha blivit underrättad om en olycka på arbetsplatsen lite över middagstid idag, den 13 april.

Rekarna hittade en 35-årig oidentifierad laotisk manlig arbetare på platsen. Hans långfinger på vänster hand satt fast i en köttkvarn och krossades runt spetsen.

Mannen grät av ångest. Han fördes snabbt till ett lokalt sjukhus för medicinsk hjälp efter att räddningspersonal kunde frigöra hans finger.

Enligt butiksägaren hade många kunder lagt beställningar på malt fläsk som skulle användas för hemsammankomster under Songkrans långa semester. Innan händelsen höll den skadade anställde på med köttkvarnen när han av misstag fastnade i handen, krossade långfingret och bröt nageln.

Som tur var kunde offrets medarbetare stoppa maskinen i tid innan den krossade mannens hela hand. Arbetaren återhämtar sig säkert på ett lokalt sjukhus.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.