Legenden Siam Pattaya sätter nytt världsrekord för att framföra thailändska hälsningar

Pattaya —

Legenden Siam Pattaya har satt ett nytt Guinness världsrekord genom att tillsammans framföra en thailändsk hälsning (wai) tillsammans med att säga "Sawasdee (hej) Välkommen till Thailand" med 500 deltagare.

För videon av denna fantastiska skiva klicka här.

Rekordet sattes officiellt den 12 april 2023 på Legend Siam Pattaya. Mrs. Siriya Thepcharoen, VD för Nusa Legend Siam Pattaya Co., Ltd, berättade för The Pattaya News att evenemanget var en del av projektet "Thailand Showroom", ett försök att skapa en hållbar gemenskap genom att visa upp lokal visdom och traditioner från alla provinser i Thailand genom konst, kultur, kostymer och produkter.

Detta evenemang syftade till att marknadsföra thailändsk kultur och produkter över hela världen, med det bästa av Thailands 77 provinser. Den inkluderade också ceremonin för att slå Guinness Book World Records för den mest samtidiga thailändska traditionella wai, med över 500 deltagare, för att visa det unika med thailändsk kultur och välkomna besökare till Thailand.

Legenden Siam Pattaya är också värd för Rolling Loud Thailand, den ultimata hiphopmusikextravagansen i Pattaya som kommer att pågå till den 15 april.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.