Bert Elson, Pattayas brittiska honorärkonsul, går i pension

Följande meddelande kommer från den brittiska ambassaden på deras sociala medier:

Det är med stor tacksamhet som vi tillkännager pensioneringen av vår honorärkonsul till Pattaya, Bert Elson BEM.

Bert har tjänstgjort som honorärkonsul i Pattaya sedan 2013 och har tillhandahållit exceptionell service till brittiska medborgare i Pattaya under sin tid. Han har arbetat outtröttligt för att säkerställa säkerheten och välbefinnandet för brittiska medborgare i Pattaya och har varit en viktig kontaktpunkt för det konsulära teamet i Bangkok.

Förutom sina ovärderliga bidrag till det konsulära teamet har Bert också varit en hängiven medlem av det brittiska samfundet i Pattaya. Hans arbete med Royal British Legion har verkligen varit enastående, och hans ansträngningar har haft en betydande inverkan på livet för många utländska brittiska i området.

Berts outtröttliga engagemang för det brittiska samhället och hans exceptionella service till brittiska medborgare i Pattaya kommer att vara djupt saknade. Vi riktar vårt hjärtliga tack till Bert för hans enastående insatser och önskar honom all lycka i hans välförtjänta pension.

Vi vill också ta tillfället i akt att meddela att ansökningsprocessen för rollen som honorärkonsul kommer att öppnas inom kort. Vi uppmuntrar intresserade och kvalificerade individer att ansöka och hjälpa till att fortsätta det viktiga arbetet med att tjäna det brittiska samhället i Pattaya.

Slut på Storbritanniens ambassadmeddelande, Pattaya News Kommentarer nedan:

Pattaya News önskar Bert en lycklig och säker pension. Han har hjälpt vårt team med många historier och brittiska medborgare i problem i Pattaya och hans professionalism och vänlighet kommer att saknas men han har nu pension att njuta av. Ha en bra pensionär Bert!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/