Tjuv bryter sig in i den amerikanska ex-pats hus i Pattaya och stjäl hans Rolex-klocka

Pattaya —

En tjuv bröt sig in i en utländsk mans hus i Pattaya och stal hans dyra Rolex-klocka och 1,800 XNUMX baht i kontanter, enligt en rapport från offret och Pattaya-polisen.

Händelsen ägde rum den 8 april vid 11:30-tiden. En oidentifierad tjuv bröt sig in i en amerikansk medborgares hus, endast identifierad med hans förnamn Sal, beläget i Nongprue-distriktet i Pattayas Banglamung-distrikt.

Tjuven, som ännu inte har gripits, stal en dyr Rolex-klocka och cirka 1,800 XNUMX baht kontanter från huset och flydde. Det exakta kontantvärdet på klockan släpptes inte av Pattaya-polisen.

Det utländska offret lämnade omedelbart in en polisanmälan när han insåg att hans egendom hade blivit stulen och tillade att händelsen inträffade snabbt och inte verkade fångas på hemmets CCTV.

Pattayas myndigheter försöker hitta den misstänkte redan vid presstid och dammade av platsen efter fingeravtryck. Offret har uppmanat polisen i Pattaya att granska gatuövervakningskameror i området för att försöka hitta den misstänkte som lämnar brottsplatsen och hoppas att händelsen löses så snart som möjligt, och tillägger att en positiv lösning kommer att bidra till att återställa människors förtroende för säkerhetsåtgärder i Pattaya.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.