Den berömda japanska vuxenfilmsstjärnan 'Eimi Fukada' sågs på Pattaya Rolling Loud

FOTO: eimi0318

Pattaya —

En berömd JAV-porrstjärna Eimi Fukada var på plats på Rolling Loud Thailand som precis avslutades förra helgen.

Den mest elektrifierande hiphop-extravaganzan som precis avslutades på Legend Siam Pattaya den 15 april såg enorma folkmassor, bland annat kändisar runt om i Thailand och några av de mest välkända figurerna utomlands.

Oväntat råkade en av dem vara Eimi Fukada, en japansk skådespelerska som är mycket känd i Japans vuxenfilmindustri. Den 25-åriga skådespelerskan sågs bland deltagarna, och hon hälsade också på många thailändska och utländska fans som kände igen henne.

Om du är fascinerad av hennes söthet och vill lära känna henne, kan du följa henne Instagram här! (Det är en säker för arbetslänk, oroa dig inte!)

FOTO: eimi0318
FOTO: eimi0318

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.