Kraftiga stormar förskjuter mer än tusen familjer i nordöstra Thailand

nordöstra Thailand –

Starka vindar under Songkran har skadat mer än 1,700 XNUMX familjers hem i nordöstra Thailand.

Department of Disaster Prevention and Mitigation, eller DDPM, rapporterar det från den 15 aprilth till april 17th det var stormar med starka vindar som drabbade många provinser i nordost som är Amnat Charoen, Surin, Chaiyaphum, Sakon Nakhon, Ubon Ratchathani, Udon Thani, Roi-et och Kalasin.

Mer än 30 distrikt med cirka 1,700 XNUMX familjer har drabbats av stormen eftersom deras hus skadades och många fördrevs tillfälligt.

De södra delarna av Thailand har också drabbats av stormen i söndags (16 april). Minst fyra kroppar hittades och sex personer har räddats efter att många lokala fiskebåtar kantrat i Nakhon Si Thammarat under den senaste tidens kraftiga stormar.

Assistans från DDPM kan rapporteras till 1784 Hotline 24 timmar om dygnet-

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/