Pattaya-polisen hjälper berusad utlänning som knivhögg sig själv

Pattaya —

Pattayas polis och räddningsarbetare hjälpte en oidentifierad manlig utlänning som knivhögg sig själv och fick icke dödliga skador vid 1:17 idag, den XNUMX april.

Myndigheterna hittade den utländska mannen som vandrade runt skadad och mycket försvårad på en bostadsrättsparkering i Soi Pratamnak 6 i Pattaya. Mannen hade fått ett sticksår ​​i vänster bröst och blödde kraftigt.

Polisen försökte lugna ner honom då han verkade berusad och upprörd. Men mannen nekade till en början medicinsk hjälp och försökte gå därifrån innan några barmhärtiga samarier dök upp och lyckades tala ner honom.

Mannen fördes sedan in på ett lokalt sjukhus. Pattaya-polisen berättade för The Pattaya News att de bara visste att mannen bodde i lägenheten och att han knivhögg sig själv innan han kom till sin lägenhet runt midnatt.

Polisen sa dock att de fortfarande kommer att undersöka fallet för att klargöra det exakta motivet till händelsen. Polisen tror att alkohol var en nyckelkomponent i händelsen.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.