Motorcyklist i Pattaya drabbas av allvarliga skador efter att ha svängt utan att titta ordentligt

Pattaya —

En thailändsk motorcyklist fick allvarliga skador i morse efter att han enligt uppgift gjort en sväng utan att titta ordentligt.

Sawang Boriboon-räddare hjälpte en thailändsk man, 25-åriga Nopparat Puangthip, som hade kraschat sin motorcykel in i en bil när han reste för att äta sin frukost klockan 7:30, idag den 18 april.

Mannen hittades liggande på vägen på Soi Nern Plub Wan i Pattaya, Banglamung District, Chonburi. Han hade fått ett stort sår på höger tinning och en benfraktur på höger arm. Men herr Nopparat var fortfarande vid medvetande och kunde samtala.

Nopparat berättade för The Pattaya News att han åkte på sin motorcykel till sin favoritbutik med stekt fläsk. Medan han försökte svänga in i butiken sa han att hans fordon blev kraftigt träffat av en sedan, vilket fick det att ramla omkull.

Mr Nopparat landade sedan på marken och blev skadad. Han fördes till Banglamungs sjukhus.

Pattaya News intervjuade den inblandade sedanföraren, 50-åriga fru Chotika Srisawat, och fick reda på att Mr. Nopparat enligt uppgift gjorde en plötslig sväng framför sin sedan. Hon sa att hon hade tur att hon inte blev sårad.

Pattayas polis kommer att kalla de två parterna för förhör senare på Pattayas polisstation.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.