Amerikansk turist drunknar i Krabi, Thailand

Krabi –

En amerikansk turist drunknade i Vikingagrottan nära Phi Phi Island i Krabi.

Koh Phi Phi-polisen berättade för vår systertidning The Phuket Express att de underrättades om händelsen tisdagen (18 april) när en 51-årig amerikansk man drunknade framför vikingagrottan vid ett koralldykområde nära Phi Phi Lay i Ao Nang-distriktet, Mueang Krabi-distriktet. (Phuket Express undanhåller hans namn i väntan på ambassad och familjemeddelande.)

En reseguide, vars namn undanhölls av polisen, berättade för polisen att turisten till en början var vid liv och fördes till ett lokalt sjukhus efter att en nödsituation ledde till att han drunknade. Läkare och läkare på sjukhuset gav HLR men mannen dödförklarades kort efter ankomsten till sjukhuset.

Reseledaren berättade också för polisen att den amerikanska turisten reste med nio andra vänner. Koh Phi Phi-polisen fortsätter sin utredning för att fastställa den exakta dödsorsaken samtidigt som de samarbetar med den amerikanska ambassaden och offrets familjemedlemmar.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/