Tjuven rånar uppenbart dussintals guldhalsband från Rayong Gold Shop

Rayong —

En tjuv rånade en guldbutik i Rayong-provinsen idag och stal dussintals guldhalsband innan han flydde.

Händelsen inträffade vid lunchtid idag, den 19 april, i Premium Gold Shop i ett fullsatt varuhus i Rayong-provinsen.

Den misstänkte manliga mannen marscherade in i butiken med en pistol innan han klättrade på toppen av den främre disken och ryckte dussintals guldhalsband från butikens främre skåp, enligt en CCTV-inspelning.

De kvinnliga personalen sprang in på baksidan av butiken för att gömma sig under händelsen. Den misstänkte bar en orange stickad mössa och en svart jacka. Han rymde sedan från butiken och körde sin grå Honda Wave 125 motorcykel bort från varuhuset.

Den misstänkte är fortfarande på flykt när presstidpunkten är klar och polisen granskar CCTV för att försöka fånga honom.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.