Belgiska och franska män kastar sig från Same Pattaya Condo i separata incidenter och försvinner

Pattaya —

En 52-årig belgisk man och en 81-årig fransman dog av självmord genom att störta sig från en bostadsrätt i Pattaya. De två separata olyckorna inträffade av en slump i samma lägenhet.

Pattaya-polisen och Sawang Boriboon-räddare rusade till en lyxig bostadsrätt i Pattaya klockan 04:30 idag, den 20 april, efter att ha fått en rapport om att en utlänning hade hoppat från lägenheten.

På platsen upptäckte myndigheterna offret, identifierat för sin familjs integritet endast som Mr. Kris, 52, liggandes på lägenhetens bottenvåning. Offret av belgiskt medborgarskap fick allvarliga kroppsskador och dödförklarades på platsen. Hans kropp fördes till polissjukhuset för obduktion.

Polisen undersökte händelseplatsen och fann att offret hade fallit genom taket på lägenhetens parkeringsplats. Poliserna intervjuade sedan Mr. Sombat Sarasamrong, en thailändsk 55-årig säkerhetsvakt som arbetar för lägenheten och bevittnade händelsen.

Han sa att offret försökte ta sitt eget liv två gånger genom att hoppa från andra våningen i lägenheten. Han slog först till marken utan att skadas, och hoppade sedan från lägenheten igen, sprang från Mr. Sombat som försökte hjälpa, och till slut lyckades han ta sitt liv.

Mannens vaktmästare Chananchida Changwatdee, 45, avslöjade för polisen att offret hade många medfödda sjukdomar och hade hotat att ta sitt liv under en tid.

Myndigheterna trodde att offret tog sitt eget liv eftersom det inte fanns några tecken på kamp eller slagsmål på platsen.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

I ett liknande fall hoppade en 81-årig fransman från samma lägenhet i Pattaya vid en annan tidpunkt och dog.

Offret, Mr. Perrin, hittades död bredvid bostadsrätten också av Mr. Sombat Sarasamrong, samma thailändska 55-åriga säkerhetsvakt som hittade Mr. Kris.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Han var bar överkropp och bar bara svarta shorts. Offret fick många dödliga skador och förklarades avliden på platsen av Sawang Boriboon-räddare.

Pattayapolisen reagerade på händelsen och sökte igenom offrets rum på tredje våningen och hittade hans mediciner på bordet. Offret hade många medfödda sjukdomar och åkte precis till ett sjukhus igår, enligt hans vaktmästare Mrs Donruedee Fletuch, 46.

Herr Sombat, säkerhetsvakten, berättade för polisen att invånare i lägenheten rapporterade till honom att offret hade störtat från åttonde våningen och slagit i marken bakom lägenheten.

Offrets kropp fördes till polissjukhuset för obduktion.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.