TAT lanserar "Vijitr" belysningsextravaganza över Thailands 5 regioner

PRESSMEDDELANDE:

Evenemangen, som äger rum mellan april och juni 2023, främjar meningsfulla reseupplevelser och den rikstäckande strävan mot en mer hållbar turism.

Bangkok, 20 april 2023 – Thailands turistmyndighet (TAT) organiserar ‘Vijitr’  extravaganta ljus-och-ljud-evenemang i de fem regionerna i Thailand mellan april och juni 2023, i linje med strategin för att främja meningsfulla reseupplevelser och strävan mot mer hållbar turism.

HE Mr. Phiphat Ratchakitprakarn, minister för turism och sport, sade†Det här ‘Vijitr’ belysning i 5 regioner extravaganza utnyttjar evenemangsmarknadsföring för att ge en mer uppslukande och minnesvärd evenemangsupplevelse för inhemska turister och inspirera till fler resor och övernattningar i olika provinser. I slutändan förväntas projektet hjälpa till att fördela turismintäkter i alla fem regioner genom berättande och användning av ljus, färg och ljudattraktioner.

Den ‘Vijitr”projektet initieras som svar på en nyligen genomförd undersökning om inhemska turisters resebeteende under tredje kvartalet 2022 som visade att pandemins påverkan på resandet hade minskat och att evenemang var ett bra sätt att stimulera resor mellan olika provinser runt om i landet.

TAT har planerat att arrangera ‘Vijitr’ extravaganta ljus- och ljudevenemang i de fem regionerna i Thailand - centrala, nordöstra, norra, södra och östra regionerna.

Östra regionen: †Vijitr @ Rayong: Lyckans stad i öster
27 maj-4 juni på Mangrove Forest Learning Center, Phra Chedi Klang Nam, Rayong

Södra regionen: "Vijitr - The Story of Nakhon Si Thammarat"
20-28 maj vid olika landmärken i Nakhon Si Thammarat

Central Region: "Mu Light Experiences - Vijitr Mu-te-lu)"
29 april-7 maj på ICONSIAM, Central Post Office även känt som Grand Postal Building, och Wachirabenchathat Park (Rot Fai Park) i Bangkok

Denna utsökta ljus- och ljudshow återspeglar de lokala föreställningarna om månsken och att bada i månskenet för positiv energi och välstånd. Skådespelet inkluderar multimediavattenfunktion, belysning, projektionskartläggning och 3D-belysningsinstallationselement, tillsammans med olika andra aktiviteter.

Nordöstra regionen: †Vijitr Nakhon Phanom - Lyckans stad vid Mekongflodenâ€
27 maj-4 juni vid Mekongflodens strand i Nakhon Phanom

Med en färgstark atmosfär vid den berömda Mekongfloden, inkluderar detta evenemang en ljus- och ljudshow med kartläggning och ljusinslag, tillsammans med många andra roliga aktiviteter.

Detta spännande ljus- och ljudevenemang innehåller 3D-kartläggning, belysning, ljusinstallation, stadsrundtur och berättartekniker och olika andra aktiviteter vid olika landmärken.

Norra regionen: †Vijitr @ Chiang Rai: Ljusets Wiangâ€
20-28 maj vid olika landmärken i Chiang Rai

Detta storslagna evenemang är fyllt med charmen från Lanna-civilisationen och erbjuder ljus- och ljudprestandaaktiviteter med 3D-kartläggning, belysning, ljusinstallation och 3D-projektionstekniker.

Denna spännande ljus- och ljudextravaganza inkluderar projektionskartläggning på en ö i vattnet, maneternas färgglada undervattensvärld, ljusshow på Bridge of Fine Way, fyrverkerier och musikframträdanden av ledande artister över en yta på mer än 2 kvm. km och designad för att vara "ett land bortom fantasin".

För mer information, vänligen kontakta TAT Contact Center eller ring 1672 Travel Buddy.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.