UPPDATERING: Två påstådda beväpnade män i samband med skottlossning i Bangkok greps

FOTO: Khaosod Online

Bangkok —

Två påstådda beväpnade män i samband med att fyra personer skadades med skott vid Bangkoks livliga underhållningscentrum, Royal City Avenue (RCA), den 17 april har gripits av myndigheterna.

Först vår tidigare historia:

En upprörande skottlossning på Bangkoks populära Songkran-plats vid Royal City Avenue (RCA) gjorde att fyra personer skadades tidigt på morgonen den 17 april.

Nu till vår uppdatering:

Två thailändska misstänkta, 41-årige Nattanon Kerdphuet och 19-årige Nattapol Sopasak, greps av Bangkoks utredare klockan 3 igår, den 18 april, på Makkasans polisstation.

De anklagades för att ha använt skjutvapen utan tillstånd under Songkran-festivalen på RCA-komplexet, vilket resulterat i skador på fyra oskyldiga individer, och för att ha brutit mot skjutvapenlagen genom att bära skjutvapen på en allmän plats utan tillstånd.

De två fördes sedan till brottmålsdomstolen i Ratchada för sin första häktningsförhandling, och polisen har motsatt sig # begäran om borgen på grund av anklagelsernas svårighetsgrad.

Thailändska medier försökte intervjua Nattanon och Nattapol, och de insisterade på att de inte avfyrade vapnen och hade ingen aning om vem som gjorde det.

De misstänkta är häktade från presstid.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.