Amerikansk Youtuber känd i Thailand för att boxas i Influencer Boxing Contest

FOTO: Min kompis Nate

Nationellt —

Den amerikanske Youtubern Nathan Bartling, känd av thailändare som My Mate Nate, kommer att tävla i tävlingen "Influcencer Boxing" i England den 22 april.

”Jag trodde aldrig att jag en dag skulle bo i Thailand. Innan jag kom till Thailand visste jag inte så mycket om det, bara Taiwan. Det måste vara ödet som förde mig hit, och jag känner mig lyckligt lottad som är i Thailand, sa Bartling i 30-årsåldern i sitt inlägg på sociala medier.

"Nu är Thailand mitt hem. Det är 11:e året jag bor i detta land, vilket är mer än hälften av mitt vuxna liv. Jag har tur och jag älskar Thailand, dess kultur, vänligheten hos dess människor och vädret. Ja, jag föredrar varmt väder framför kallt väder, säger Youtubern med över 13 miljoner prenumeranter till thailändska medier.

Han fortsatte med att dela med sig av sina känslor om den kommande matchen som planeras till imorgon, den 22 april, i England och sa: "Jag representerar stolt Thailand i min nästa boxningsmatch i England. Trots att jag är 100 % amerikansk är jag hedrad att bli känd som "My Mate Nate from Thailand".

"Lördagen den 22:a siktar jag på att göra Thailand ännu mer känt. Jag trodde aldrig att jag en dag skulle representera ett annat land. När jag var barn brukade jag representera USA i boxningstävlingar i världsklass. Men nu har jag möjligheten att representera Thailand i det största influencerboxningsevenemanget. Oavsett om jag vinner eller förlorar kommer jag att kämpa med all min kraft, sa My Mate Nate.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.