Mer information släppt om mord på berömda sociala medier-influencer i Bangkok

Bangkok -

En pistol som dödade en berömd kvinnlig påverkan på sociala medier i Bangkok ska tillhöra militärkadettens pappa, enligt mamman till det kvinnliga offret.

Vår tidigare historia:

Supitcha 'Jee Jee' Preedajaroen, 20, en berömd kvinnlig thailändsk nätidol hittades död och Mr. Poompipat Chaiwanichaya, 19, militärkadett, hittades död med skottskador i ett rum på en bostadsrätt i Asoke.

Nu till uppdateringen:

Chutikan Teerarojanapong, 44, som är mamma till "Jee Jee" pratade med thailändska medier om händelsen.

Chutikan sa: "Mr. Poompipats familj har bett oss om ursäkt. Hans familj visste att de var älskare. Vi har varit i kontakt med dem men jag undrar varför herr Poompipats far till synes lät sin son bära sin pistol.”

"Men min dotter berättade inte hela sanningen för mig. Hon berättade inte att hennes pojkvän hade gett henne kroppsskada tidigare men hennes vänner visste det. Mr. Poompipat hade kort humör och gillade skjutningsaktiviteter. Jag hade varnat min dotter för honom tidigare och det faktum att jag inte godkände honom. Det fanns ingen annan person i rummet där händelsen inträffade och de kan ha bråkat före skottlossningen.” Chutikan tillade.

"Vi vill ha en öppen utredning av ärendet." avslutade Chutikan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/