Sri Racha Man kräver rättvisa för flickvän som påstås ha blivit krockad av en utländsk motorcyklist

Sri Racha —

I Sri Racha ska en manlig utlänning ha kraschat sin motorcykel mot en thailändsk kvinna och skadat henne allvarligt och har ännu inte tagit ansvar, enligt kvinnans pojkvän.

CCTV-bilder från Paradise Hill 1 Village visade Kotchakon Khetkhunthod köra sin gröna och blå Honda-motorcykel till en närbutik när Thomas V., en utlänning av okänd nationalitet, som verkade förlora medvetandet när hon körde motorcykel, svängde av sin fil. och kolliderade med Kotchakons fordon.

Ms. Kotchakon, 32 år gammal, fick flera allvarliga skador inklusive en bruten arm, avhuggna senor och trasiga muskler. Båda parter inklusive Mr. Thomas, som också skadades, fördes till ett lokalt sjukhus för behandling.

Mr. Songklot Himachai, Ms. Kotchakons pojkvän, berättade för The Pattaya News att hans flickvän hade lämnat deras hus runt 8 den 17 april för att köpa matvaror när han fick en rapport om olyckan.

Han rusade till platsen och hittade Kotchakon allvarligt skadad. Han rapporterade sedan händelsen till Nong Prue polisstation och lämnade in bevis för vidare utredning på ett lokalt sjukhus.

Men Thomas, 48 ​​år gammal, hade enligt uppgift försvunnit efter händelsen.

Herr Songklot fick veta av lokalbefolkningen i området att Thomas hade en historia av att regelbundet dricka alkohol och tidigare orsakat flera olyckor. Han uppmanade utlänningen att träda fram och ta ansvar, inklusive ekonomiskt, för att ha skadat sin flickvän.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.