Together Festival i Bangkok lägger till fler namn till sin 10-årsjubileumsserie

Alesso, Boys Noize, Eric Prydz, Galantis, Imanbek, NGHTMRE rubrik

Together Festival firar sin magnifika 10:e upplaga med en bumper lineup den 4:e och 5:e maj 2023 på Bitec Convention Centre. Världsberömda rubriker inklusive
Main Stage stjärnorna Alesso, Boys Noize, Eric Prydz, Galantis, Imanbek, Jonas Blue, Kream, NGHTMRE, Slander, Trivecta och på Monstercat Stage Adventure Club, Dirtyphonics, Kompany, Koven, Muzz, Ookay, Spag Heddy och Wooli alla. Skaffa dina biljetter nu på www.togetherfestival.net.
 
Detta underbara firande av elektronisk musik är den mest banbrytande och enorma i hela regionen. Together Festival har lett vägen under det senaste decenniet nu med sin out-of-the-world produktion och banbrytande line-ups som erbjuder något som inte kan hittas någon annanstans. Allt går ner till Bangkok International Trade & Exhibition Centre, ett enormt utrymme som förvandlas till ett musikaliskt underland med två episka scener.
De sensoriskt stimulerande ljusshowerna, de episka ljudsystemen och miniblåsningsproduktionen är i stor skala på Tighter Festival och det är det som har bidragit till att skilja det åt under det senaste decenniet. Tidigare har sådana som Snoop Dogg, Axwell ^ Ingrosso, Armin van Buurin och Hardwell alla spelat och i år går Thailands främsta festival bättre än någonsin.
Prydas etikettchef Eric Prydz gör sin efterlängtade debut i Thailand och tar med sin känslomässiga blandning av house och techno medan svenska superstjärnan Alesso också spelar som den brittiska toppsensationen Jonas Blue plus Slander och Nghtmre för att skapa ett riktigt tvärsnitt av EDM låter bredvid Boys Noize, Adventure Club, Galantis, Imanbek och Trivecta som också spelar bland andra. The Second Stage är värd av Monster Cat som gör dessa två oslagbara dagar av action med Adventure Club, Dirtyphonics, Kompany, Koven, Muzz, Ookay, Spag Heddy och Wooli
Nedräkningen är vidare till den säkerligen historiska 10:e upplagan av Tillsammans-festivalen. Skaffa dina biljetter nu innan de säljs slut kl www.togetherfestival.net.
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/