Hundratals turister går med i Wan Lai Songkran "Tipsy Tubing"-evenemang i Pai

Pai, Mae Hong Son –

Mer än 500 utländska turister anslöt sig till ett tvådagars Wan Lai Songkran ‘Tipsy Tubing’-evenemang i Pai som hölls av Thailands turistmyndighet.

Evenemanget hölls den 20 aprilth till april 21st av Thailands turistmyndighet (TAT). Direktören för Thailands turistmyndighet Mae Hong Son Office (TAT Mae Hong Son) Panuwat Katnark berättade för thailändska medier.

Mer än 500 utländska turister gick med i evenemanget vid Pai Bridge. De njöt av många aktiviteter som konserter, dans, vattenstänk, vattentunnlar, lokala sporter och lokal mat. Höjdpunkten av evenemanget är den berömda Tipsy Tubing längs Pai River. Denna aktivitet har stärkt den lokala turismen och ekonomin.

Enligt arrangörerna kommer detta sannolikt att bli en årlig händelse under Songkran.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The TPN National News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.