Turbåt med 42 utländska turister fastnar på en sandbank i Phang Nga

Phang Nga –

En turbåt med 42 turister från Phuket fastnade på en sandbank i Phang Nga.

Chefen för nationalparken Ao Phang Nga, Mr. Nattawat Nuisringam, berättade för Phuket Express att de tidigare i veckan hjälpte en turbåt som fastnade på en sandbank mellan Takeng Hill och Nom Sao Hill när det var lågvatten.

Båten reste från Phuket med 42 utländska turister. De reste till Hat Nopparat Thara – Mu Ko Phi Phi nationalpark i Krabi och Ao Phang Nga nationalpark.

Båtbesättningar och utländska turister försökte trycka bort båten från stranden i en halvtimme men misslyckades. Nationalparkens personal sköt till slut båten från sandbanken.

Det fanns inga personskador från händelsen men flera turister var irriterade över förseningen av deras turnéschema.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Phuket Express, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.