Pattaya Wood Shop brinner i lågor

Pattaya —

En stor träaffär i Pattaya-området fattade eld igår, den 22 april, vilket resulterade i beräknade skador på över tre miljoner baht.

Branden rapporterades till Banglamungs polisstation klockan 4. Tio brandbilar rusade sedan till olycksplatsen i en träaffär vid namn Mai Je Nom i Nong Pla Lai-distriktet i Banglamung-distriktet, Chonburi.

Träaffären ligger på en stor tomt. Branden förtärde butikens vedförråd, personalrum, två pickupbilar och en motorcykel när myndigheterna anlände. Det fanns inga rapporter om personskador.

Branden släcktes till slut vid en orapporterad tidpunkt. Pattaya News intervjuade butiksägaren, 34-årige Kraisorn Netket, om händelsen och fick veta att branden först upptäcktes i ett personalrum, som låg intill ett lagerutrymme fyllt med timmer.

Herr Kraisorn och hans anställda försökte släcka branden själva men misslyckades även om de lyckligtvis kunde flytta bort några fordon från lågorna i tid. Branden spred sig sedan snabbt till förrådet, så de larmade brandkåren.

Banglamungs polis gick för att inspektera platsen och rapporterade att den uppskattade skadan var cirka tre miljoner baht.

Brandorsaken är fortfarande under utredning.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.