Pattaya Police Raid Nattklubb för personer som stannar kvar och droger, hitta ingendera

Pattaya —

Pattaya-polisen slog till mot en nattklubb för personer som övernattade vid 10:30 i går kväll, den 23 april.

Den plundrade klubben "Hollywood" ligger på Petchtrakul Road. 50 poliser och immigration genomsökte platsen i enlighet med policyn för biträdande rikspolischef Pol. General Surachet Hakparn, för att slå ner på utlänningar som vistas olagligt i Thailand eller driver kriminella företag.

Cirka 300 besökare, både inhemska och utländska, upptäcktes inne på nattklubben. Myndigheterna beordrade lokaloperatörerna att stänga av musiken och öppnade ljusen innan de skiljde utlänningar från thailändare för pass och drogtester. Det senare ålades båda grupperna.

Totalt fanns det 81 kinesiska turister, 28 turister från Hongkong, 27 koreaner, 3 taiwaneser och 2 laotianer. Resten av kunder och personal var thailändska. Alla var fri från droger och hade giltiga pass, enligt polisen.

Men myndigheterna avslöjade för The Pattaya News att de skulle fortsätta att slå ner alla typer av illegala aktiviteter i staden.

Det är inte första gången nyligen Pattaya-polisen har gjort tillslag mot nattklubbar och inspekterat pass för utländska turister. Strax innan Songkran inspekterade polisen många toppnattklubbar och mötesplatser på Walking Street och genomförde pass- och ID-kontroller.

De har också inspekterat platser för att avskräcka människohandel och att minderåriga släpps in på dessa platser som här.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.