Pattaya Taekwondo Championship avslutas officiellt

FOTO: PRPATTAYA

Pattaya —

Pattaya avslutade officiellt Pattaya Open International Taekwondo Championship 2023 lördagen den 22 april.

Tävlingen arrangerades i samarbete mellan Pattaya City och Gyeong-gi-do Taekwondo Association från Sydkorea. Det var fjärde året i rad av mästerskapsturneringen som ägde rum i Pattaya.

Syftet med evenemanget var att utveckla taekwondo-färdigheter bland ungdomsidrottare i Pattaya med omnejd. Över 1,200 6 idrottare från XNUMX länder deltog i tävlingen, som inkluderade flera kategorier. Tävlingen lockade framgångsrikt många entusiastiska åskådare och främjade turismen i området, och visade upp Pattaya som en sportstad och en destination för sportturism, som främjas av Thailands turistmyndighet.

FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA
FOTO: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.