Gör dig redo för fler sommarstormar i Thailand

Thailand -

Thai Meteorological Department (TMD) har utfärdat den senaste varningen för sommarstormar.

TMD har utfärdat den senaste varningen på tisdagen (25 aprilth) och det står att under den 25 aprilth till april 26th, 2023, är sommarstormar möjliga i de övre delarna av Thailand med hagel i vissa områden.

Människor bör akta sig för stora träd, osäkrade byggnader, skyltar och lampor. Samtidigt bör vissa områden i de övre delarna av Thailand förvänta sig varmt till mycket varmt väder.

I de södra delarna av Thailand på västkusten bör man akta sig för åskväder med vågor som är över två meter höga. Alla fartyg bör fortsätta med försiktighet.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/