Hemlös man lider allvarlig skada efter knivattack, misstänkt hävdar självförsvar

Pattaya —

En hemlös kvinna i Pattaya slog en hemlös man i huvudet med en huggkniv under en fest och påstod att det var i självförsvar eftersom mannen försökte våldta henne. Offret hävdade dock att kvinnan försökte råna honom.

Offret, Sujin Sriubol, 52, fick hjälp av invånare i Soi Thep Prasit 9 i Pattaya runt 10 igår, den 24 april. Han fick ett djupt knivsår i huvudet och verkade kraftigt berusad, säger lokalbefolkningen till The Pattaya News.

Sujin hävdade att en kvinna försökte råna honom vid en övergiven byggnad och sedan attackerade honom med en kniv. Han transporterades sedan till ett lokalt sjukhus för behandling av Sawang Boriboon-räddare.

Pattaya-polisen kallades senare in för att inspektera byggnaden i Soi Thep Prasit 9. De upptäckte en blodfläck på marken och den thailändska kvinnan, Somchit Meelad, 49, också i ett berusat tillstånd.

Hennes historia var väldigt annorlunda än Sujins.

Somchit hävdade för polisen att hon inte försökte råna offret och istället attackerade Sujin och försökte våldta henne medan de drack riswhisky i byggnaden tillsammans. Hon använde sedan en huggkniv för att slå honom i huvudet för att försvara sig.

Somchit greps och genomgick rättsliga förfaranden. Poliserna tog en huggkniv från henne och sa att de skulle fråga Sujin för att avgöra om Somchits påstående var sant senare.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.