Mänskligt skelett upptäckt nära Pattaya-reservoaren

Pattaya —

Huay Yai-polisen försöker identifiera ett mänskligt skelett som hittats vid kanten av Chak Nok-reservoaren nära Pattaya.

Den skrämmande upptäckten rapporterades till Huay Yai-polisen klockan 9:30 idag, den 25 april, av en thailändsk man, 48-årige Praphat Namsuphat.

Mannen avslöjade för The Pattaya News att han gick längs kanten av reservoaren med sitt barn när han stötte på vad som såg ut att vara ett hundskelett vid första anblicken. Men vid en närmare titt blev Praphat chockad när han upptäckte att skelettet faktiskt hade en mänsklig skalle.

Mannen kontaktade omedelbart myndigheterna för att rapportera om hans upptäckt.

Huay Yai-polisen och ett räddningsteam gick för att inspektera skelettet och kunde fortfarande inte identifiera dess kön. Nära benen upptäckte de en grön skjorta med texten "Relax 69" i vitt, en svart keps och ett bälte, förmodligen tillhörande de mystiska kvarlevorna. Nationaliteten var också okänd.

Polisen spärrade av området medan sjukvårdspersonal samlade in skelettet för identifieringsprocessen.

Polisen i Huay Yai går igenom rapporter om en försvunnen person i området för att få stopp på fallet.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.