Transperson i Bangkok greps för att ha stulit srilankesiska turistpengar på hotellrum

FOTO: Khasod English

Bangkok —

En thailändsk transkvinna greps i Bangkok anklagad för att ha stulit en lankesisk turists $5,500 XNUMX USD medan han sov på sitt hotell.

Offret, som endast identifieras som Mr. S, 30, ska ha bjöd in den misstänkte, Napatsara "Lookpad" Aomsin, en 30-årig transkvinna, till sitt hotellrum för att titta på en film i Huai Khwang-distriktet efter att ha träffats och druckit sprit. med dem i Asok Montri-området runt 4:9 den XNUMX april.

Mr. S av lankesisk nationalitet kände sig senare som sömn i sitt rum och vaknade runt klockan 8 på morgonen och upptäckte att hans kontanter på 5,500 189,310 US-dollar eller XNUMX XNUMX baht hade försvunnit tillsammans med den misstänkte.

Följaktligen lämnade turisten in en anmälan till Huai Khwang-polisen, vilket ledde till att Napatsara arresterades i deras rum i Charansanitwong-distriktet.

Napatsara förnekade anklagelserna, men polisen anklagade dem fortfarande för inbrott på natten innan de tog dem till Huai Khwangs polisstation för rättsliga åtgärder.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.