Anständig Pattaya Motorcycle Taxi Rider ger tillbaka 13,000 XNUMX baht till amerikansk turist

Pattaya —

En ärlig förare av motorcykeltaxi i Pattaya, Nonglak Prakobsap, 46, lämnade tillbaka en bortglömd plånbok med kontanter värda 13,700 16 baht och 4 US-dollar till en amerikansk turist klockan 26:XNUMX i morse, den XNUMX april.

Nonglak, som driver en taxitjänst i Soi Six, gav den svarta plånboken till Pattaya-polisen efter att ha upptäckt den på marken i en gränd i närheten.

Hon sa att hon hade kört en berusad utländsk turist till hans hotell i södra Pattaya från denna plats tidigare på kvällen och trodde att den tillhörde honom efter att ha sett hans bild i plånboken. Hon nämnde också att mannen hävdade att han inte hade pengar när han lämnades av, men hon släppte honom villigt utan betalning.

Plånboken innehöll över 13,700 16 baht i kontanter och XNUMX US-dollar. Polisen identifierade turisten som en amerikansk man, Mr. Bobby B., som bodde på ett hotell i södra Pattaya och var en del av det senaste militärbesöket i området av USS Nimitz.

Officerarna kontaktade Mr. Bobby genom marinens kustpatrullassistenter och fick veta att han skulle komma och hämta sin plånbok i morgon bitti. Bobby ska ha tackat Nonglak för hennes godhjärtade handling.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.