Pattayas borgmästare investerar ytterligare 400 miljoner baht i att slutföra byggandet av fotbollsstadion

Pattaya —

Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches meddelade att han skulle investera ytterligare 400 miljoner baht för att slutföra det avstannade bygget av en massiv fotbollsstadion i Pattaya-området.

Poramase publicerade onsdagen den 26 april på sitt personliga Facebook-konto att han skulle samarbeta med National Anti-Corruption Commission för att övervaka varje process i projektets tredje fas från entreprenörens upphandling till revision för att säkerställa transparens.

Han sa att ytterligare 400 miljoner baht skulle investeras i byggandet av fotbollsstadion för vita elefanter, som beräknas vara färdigt senast 2025 som tidigare meddelats av Pattayas vice borgmästare Manoch Nongyai.

Poramase bekräftade med tillförsikt att projektet, som har försenats i 9 år, förtjänar att gå vidare eftersom det spelar en viktig roll för att omvandla Pattaya till en sportturismstad.

Kan vara en bild av 1 person och text
FOTO: ปรเมศวร์-เบียร์ งามพิเชษฐ์

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.