Pattaya musiklärare allvarligt skadad efter att hans fordon kolliderat med en pickup

Pattaya —

En musiklärare fick allvarliga skador efter att hans BMW rammades in av en pickup när han kom ut från en gränd i Pattaya.

Olyckan inträffade klockan 05:30 idag, den 26 april, på Sukhumvit Road på väg till Sattahip.

Offret, Chakkrit Juthawipat, 33, en thailändsk musiklärare, fick hjälp av Sawang Boriboons räddningsarbetare. Han körde en BMW sedan, som krossades i mitten av en pickup när han kom ut ur en gränd.

Chakkrit fick allvarliga skador och fördes omedelbart till ett närliggande sjukhus. Föraren av pickupen, Mr. Sompan Thongchan, 55, skadades inte i olyckan. Han gav en intervju till The Pattaya News, där han uppgav att offret plötsligt hade dykt upp från gränden och att han inte kunde bromsa i tid, vilket resulterade i kollisionen.

Pattaya-polisen granskar CCTV-inspelningar för att fastställa den exakta orsaken till olyckan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.