Stormar härjar i övre Thailand

Övre Thailand –

Sommarstormar har skadat många områden i de övre delarna av Thailand medan den thailändska meteorologiska avdelningen (TMD) har fortsatt en stormvarning fram till onsdagen (26 april).

Vår tidigare historia:

Thai Meteorological Department (TMD) har utfärdat den senaste varningen för sommarstormar.

https://tpnnational.com/2023/04/25/thai-meteorological-department-issues-latest-warning-for-summer-storms/

Nu till uppdateringen:

Kanchanaburis PR-avdelning berättade för TPN media att på tisdagen (25 aprilth) en 15-åring har ådragit sig skador efter att en paviljong kollapsade medan han gömde sig för regnet i Sangkhla Buri, Kanchanaburi. Mer än 100 familjer lider av husskador.

I Samut Prakan skadades minst 20 bilar efter att ett tält på en parkeringsplats kollapsade i Racha Thewa.

Chainat Public Relations Department berättade för TPN media att mer än 80 elstolpar var skadade och trasiga och dussintals hus skadades.

I Nakhon Ratchasima blockerade ett tiotal högspänningsstolpar en del av Mittraphap-vägen längs 400 meter i Pak Chong på onsdagsmorgonen (26 april).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/