Big Market Jomtien öppnar New Night Plant Section

Pattaya —

Den lokala Big Market Jomtien öppnar en ny nattanläggningsavdelning den 5 maj.

Om du letar efter ett lövverk för att fylla ditt hem eller kontor, är denna nya växtavdelning i Pattaya definitivt en plats att kolla in.

Beläget vid den chica Big Market Jomtien, kommer den första natten för att sälja växter någonsin i Pattaya att förvåna dig med en underbar repertoar av växter och trädgårdsmaterial. Den nya sektionen är inställd på en storslagen öppning den 5 maj, och den kommer att sälja massor av coola växter och föremål, från luftrenande växter, orkidéer, träd, jord, suckulenter eller till och med ätbara växter.

Enligt marknadens chefer kommer över 500 grönälskande säljare att finnas där för att ta emot dig. Om du är ny i trädvärlden, bli inte avskräckt eftersom dessa snälla och välbevandrade människor är villiga att hjälpa dig med ditt plockning.

Marknaden, återigen, är planerad till en officiell öppning den 5 maj, eller bara 8 dagar från nu, 27 april. Kolla in den om du vill förvandla din vissna grå och bruna plats till en grönare oas!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.