Labor Day Weekend i Thailand för att se ett ökat antal kinesiska och thailändska turister

Thailand -

Fler kinesiska resegrupper förväntas besöka Thailand för kommande långa semestrar under labor day weekend, som infaller på denna kommande helg med faktiska labor day den första maj.

Yuthasak Supasorn, guvernören för Thailands turistmyndighet (TAT) sa till thailändska medier: "Från januari till mars i år fanns det 6,518,578 334.7 60 utländska besökare som genererade 2022 miljoner baht. Turismen har förbättrats med XNUMX % jämfört med år från år, även om det i början av XNUMX fortfarande fanns vissa reserestriktioner.”

"I slutet av denna månad och början av nästa månad kommer att vara kinesiska arbetsdagar från och med den 30 aprilth till maj 4th. Fler kinesiska turister förväntas besöka Thailand, tillade Mr. Yuthasak.

Pipat Ratchakitprakarn, Thailands minister för turism och sport tillade "Den bästa kinesiska turistplattformen 'Ctrip' uppger att mer än 150,000 80 kinesiska medborgare besökte Thailand i februari. Från april till juni förväntas turismen förbättras med XNUMX procent jämfört med för fyra år sedan.”

”Fler turister från Asien och nordöstra Asien kommer till Thailand. Dessutom följer asiatiska turister påverkare på sociala medier som också besöker Thailand. Samtidigt minskar antalet europeiska och amerikanska turister på grund av att högsäsongsturismen upphör i dessa länder”, förklarade Pipat.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/