Amerikanska komikerstjärnan Conan O'Brien njuter av sin tid i Thailand

Nationellt —

Den välkände amerikanske komikern Conan O'Brien filmar just nu för sina framtida sändningar i Bangkok, Thailand. Han verkade njuta väldigt mycket av sin tid, vilket framgår av hans frekventa tweets om hans senaste äventyr, som inkluderar att prova Muay Thai, ta på sig traditionella kläder och till och med äta skorpioner.

Förra tisdagen testade O'Brien ett exotiskt skorpionsnack i Thailand, vilket faktiskt inte var hans första gång då han twittrade att den thailändska skorpionen är "Så mycket bättre än skorpionen jag får på Glendale Galleria."

Den före detta talkshowvärden delade också med sig av bilder på sig själv iförd en fullständig ceremoniell thailändsk outfit och helt fördjupad i en Muay Thai-session. Hans bildtext löd: "Jag måste registrera mina ben på Bangkoks polisstation."

Medan Late Night with Conan O'Brien, som sändes från 1993 till 2009, är hans mest kända verk, hade den berömda komikern i 60-årsåldern också stora framgångar med sin reseshow Conan Without Borders. Mellan 2015 och 2019 reste han till olika platser som Kuba, Armenien, Qatar, Haiti och Grönland för att filma sin show.

Showen stoppade under Covid.

För närvarande är O'Briens främsta strävan Team Coco, ett produktionsbolag som hanterar hans podcaster och digitala innehåll från hans omfattande karriär. Det finns ännu ingen uppdatering angående sändningsschemat eller plattformen för hans filmer filmade i Thailand, men O'Brien har setts granska filmen med sitt team på Workpoint Studios i Bangkok.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.