Största internationella prideevenemang som äger rum i Pattaya i juni

FOTO: CircuitFestivalAsia 6

Pattaya —

Det största internationella gayevenemanget kommer att anlända till Pattaya, Thailand för att erbjuda den ultimata gaydansfestivalen med fyra stora fester.

Skaparna av Asiens största fester – WHITE PARTY BANGKOK & S2O Songkran Music Festival, har slagit sig ihop med producenterna av världens största internationella gayevenemang – Circuit Festival Barcelona – för att producera en fest av episka proportioner; Circuit Festival Asien.

Fester pågår vanligtvis från fredagen den 23 juni till söndagen den 25 juni och har världsberömda gäst-DJ:s från kretsscenen, de hetaste GoGos från Asien och Europa och de sexigaste killarna från hela världen, redo att festa.

Tidigare evenemang har inkluderat Pervert, AfterSun, Meat Market och La Leche. Kolla in det här webbplats om du är intresserad av att vara med!

Samma helg kommer också att innehålla Pattaya Pride Festival och den berömda paraden som kommer att ta tiotusentals deltagare och besökare till staden, tillsammans med en helg med kabaréshower, konserter, kulturella utställningar och evenemang.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.