Central Pattana lanserar 190-bahts expressbuss mellan tre köpcentra i Pattaya och Bangkok

Pattaya —

Central Pattana i samarbete med Klook lanserar en ny bussrutt som kommer att trafikera tre stora gallerior: Central World, Central Pattaya och Central Village, för endast 190 baht.

Idag, den 28 april, avslöjade Nattakit Tangpoonsinthana, vicepresident för marknadsföringsavdelningen för Central Pattana Plc (CPN), att företaget öppnar en ny bussrutt för att ta emot det växande antalet utländska turister.

Under första kvartalet 2023 fanns det 6.4 miljoner turister, vilket genererade över 250 miljarder baht i turistintäkter för Thailand, rapporterar Thailands turistmyndighet (TAT).

De fem bästa som kommer till Thailand är malaysier, ryssar, kineser, sydkoreaner och indier. TAT räknar med att kinesiska turister snart kommer att rankas först, med minst 5 miljoner ankomster.

Dessutom valdes Bangkok som den mest populära destinationen som utländska turister mest sökte efter, följt av Pattaya, Chiang Mai, Krabi och Phuket. Därför skulle den nya busslinjen i hög grad tillgodose turisternas behov med sin enkla och snabba bokningsprocess, bekvämlighet och säkerhet, sa Nattakit.

Turister kan enkelt köpa biljetten online och boka den på resedagen genom att bekräfta sin bokning 2 timmar före avgång.

De kan också få extra privilegier från deltagande gallerior som ett välkomstpaket värt 3,000 1 baht genom att bli medlem på The2 Tourist card, en premium presentpåse från Good Goods och 1,500 timmars gratis Wi-Fi. Dessutom kan kunder lösa in en gratis örtdryck när de köper produkter värda XNUMX XNUMX baht i de deltagande galleriorna, uppgav Nattakit.

Bussen kommer att trafikera mellan Central World, Central Pattaya och Central Village till ett pris av 190 baht per person och runda.

För biljetter och mer information klicka eller tryck här. Du kan också besöka informationsdisken på deltagande Central Malls för rutter och tider som kan komma att ändras.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.