Förtvivlad kvinna som klättrar förhöjd skylt på Walking Street bekymrar Pattaya-turister

Pattaya —

En förvirrad mentalpatient skrämde turister på Pattaya Walking Street klockan 1 på morgonen idag efter att hon på något sätt lyckats klättra upp på en förhöjd skylt. 

Pattaya-polisen och Sawang Boriboon-räddare svarade på en rapport den 28 april om att en kvinna hade klättrat upp på en upphöjd skylt i Mota Tailor-butiken på Walking Street, södra Pattaya. De åkte sedan till platsen för att förhindra att kvinnan skadade sig.

Många turister, både thailändska och utländska, samlades framför butiken, oroade över kvinnan när hon farligt dinglade från skylten. Räddningsteamet anlände och efter en misslyckad förhandling bestämde de sig för att klättra upp till tredje våningen och använda ett rep för att binda henne, och säkert få ner henne under applåder från åskådare.

Kvinnan identifierades som 39-åriga W (fullständigt namn undanhållet) av thailändsk nationalitet. Hennes efternamn undanhölls eftersom hon är en mentalpatient baserat på ett ID från Srithanya Hospital, en mentalvårdsinrättning i Thailand, enligt räddningspersonal.

Kvinnan transporterades från gatan för att lugna ner sig. Det är oklart om hon har några vårdnadshavare och varför hon klättrade på skylten, eftersom hon inte verkade självmordsbenägen utan bara upprörd. Kvinnan skulle återföras till vård på ett psykiatriskt sjukhus.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.