Pattayas motorcyklist kraschar in i en minibuss full av utländska turister och dör

Pattaya —

En thailändsk man krockade dödligt med sin motorcykel in i en minibuss full av utländska turister på en Pattaya Road efter att ha undvek en vägbarriär.

Offret, 33-årige Saroj Salao, hittades liggande på Thep Prasit Road vid ingången till Soi Thepprasit 11 i Pattaya klockan 05:45 idag, den 28 april. Sawang Boriboon-räddare som gick för att hjälpa mannen försökte utan framgång återuppliva honom eftersom han hade förlorat mycket blod.

Hans svarta och röda Yamaha Mio 125 GTX-motorcykel upptäcktes på olycksplatsen. Den var helt förstörd, med delar utspridda överallt på gatan, enligt räddningspersonal. Myndigheterna hittade också en vit Toyota minivan med en skrynklig stötfångare på platsen tillsammans med dess förare, 41-årige Kriengchai Chusrichan.

Pattaya News intervjuade Kriengchai, som var oskadad, och fick reda på att han körde med tio utländska passagerare ombord när han märkte pågående vägarbete framför sig.

Vägen var delvis blockerad med barriärer från bygget, sa Kriengchai. Han såg då offret köra i hög hastighet mot byggarbetsplatsen. Offret undvek en gatubarriär och vek inte tillbaka in i hans körfält och kraschade frontalt in i Kriengchais fordon.

Turisterna blev förskräckta av nedslaget, men lyckligtvis skadades ingen.

Offrets kropp transporterades till Banglamungs sjukhus för begravning. Pattayas polis granskar CCTV-bilder för att hitta den exakta orsaken till olyckan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.