Polisen slår till mot nattklubben i Pattaya för gränsöverskridande brottslighet och personer som stannar kvar, hittar ingenting

Pattaya –

Polisen inspekterade en nöjesplats i Pattaya i ett tillslag mot personer som är inblandade i gränsöverskridande brottslighet och personer som har stannat kvar på sitt lagliga visum för att stanna i Thailand.

På fredag ​​kväll (28 aprilth) ett team av tjänstemän från Chonburi Provincial Police, Pattaya City Police och immigrationstjänstemän inspekterade Ying Club på Pattaya Third Road i centrala Pattaya.

Mer än 120 thailändska och utländska turister var på nattklubben. Polisen kontrollerade ID-kort och pass. Urindrogtester utfördes på totalt nio kineser (8 män, 1 kvinna), en korean, 4 indoneser (2 män, 2 kvinnor), 32 thailändare och 64 anställda (41 män, 23 kvinnor). Ingen av dem testade positivt för droger och inga illegala föremål hittades. Polisen kontrollerade också många bilar på parkeringsplatsen för eventuella vapen eller droger men hittade ingendera.

Detta är den tredje nattklubbsräden denna vecka i Pattaya med en liknande spelplan med drogtestning av alla besökare och personal och kontrollera alla pass.

Tidigare Pattaya-polisen slog till mot den populära asiatiska klubben Hollywood i norra Pattaya som du kan se här.

De slog också till mot Panda Club, populär bland kinesiska turister, på Walking Street som du ser här.

Pattayas polis har varnat för att dessa räder kommer att fortsätta regelbundet och hävdar att de får turister att känna sig trygga och skyddade. TPN-media noterar att många av våra läsare och kritiker på sociala medier inte håller med om detta uttalande från polisen och säger att det gör dem mindre benägna att gå på en utekväll och är rädda för eventuell korruption.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.