Pattaya-invånare halkar, faller, går bort vid Huai Chak Nok-reservoaren

Nongprue –

En lokal invånare dog efter att han föll i Huai Chak Nok-reservoaren efter att ha halkat och fallit och spräckt skallen på en sten under fallet.

Polisen i Nongprue underrättades om händelsen på fredagen (28 aprilth) vid Huai Chak Nok Reservoir nära Thung Klom Tanman.

Räddningspersonal och Pattaya News-teamet anlände till platsen för att hitta kroppen av Mr. Kanchit Boonsri, 53, en lokal trädtrimmer, i vattnet. Hans kropp hade fastnat under en sten som vägde cirka 100 kilo.

En grävskopa användes för att ta bort stenen innan hans kropp drogs upp ur vattnet. Ett allvarligt sår hittades på hans skalle.

Mr. Nookan Puangmala, 53, berättade för Pattaya News att han och Mr. Kanchit tidigare på eftermiddagen arbetade med att klippa trädgrenar i närheten. När de var klara gick de för att möta en oidentifierad tonåring som samlade snäckor.

Medan han var i skalinsamlingsområdet halkade Kanchit och föll ner i reservoaren. Hans huvud sprack mot en stor sten under hans fall och fastnade under en andra tung sten.

Hans familj informerades om den tragiska döden och hans kropp fördes till ett lokalt tempel för att förbereda sig för de sista riterna.

Nyligen för några dagar sedan hittades ett ännu oidentifierat skelett vid samma reservoar som vi täckte här.

Förra månaden, en ung pojke dränktes vid samma reservoar av en psykiskt sjuk man.

Reservoaren har också varit en vanlig plats för motorcykeltjuvar att dumpa resterna av avskalade cyklar.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.