Chonburi Golf Caddy dödades i dubbelkollision med brittisk förare

FOTO: ข่าวคนชล

Chonburi —

En thailändsk kvinna som körde pillar dödades tragiskt efter att hennes motorcykel enligt uppgift kördes bakifrån av en brittisk förare. Krocken gjorde att kvinnan kastades ut på vägen, där hon sedan blev påkörd av ett annat fordon och dödades.

Offret, Ms. Pornwalai Boonpok, 37, en caddie, åkte bak på sin väns motorcykel, Arunwan Wannawong, 39, när de enligt uppgift träffades i ryggen av en vit MG-sedan.

De två kvinnorna slängdes av sitt fordon från kollisionen och landade på vägen, där Ms. Pornwalai olyckligtvis blev påkörd av en förbipasserande pickup. Hon förklarades död av sina svåra huvudskador på olycksplatsen på Sukhumvit Road på väg till Pattaya i Na Jomtien-distriktet, Sattahip-distriktet, Chonburi.

FOTO: ข่าวคนชล

Den tragiska olyckan rapporterades till Na Jomtien-polisen klockan 8 den 30 april. Arunwan, offrets vän, fick också icke-dödliga skador och fördes till ett närliggande sjukhus.

Polisen identifierade sedanföraren som backade offren som Mr. Christopher, 64, av brittisk nationalitet. De avslöjade också identiteten på pickupföraren som kraschade in i det avlidne offret som Mr. Sommai Klinpirom, 38, av thailändsk nationalitet.

FOTO: ข่าวคนชล

Mr. Sommai hävdade att Mr. Christopher rear gjorde slut på offrens fordon, vilket fick dem att falla ner på hans körfält. Han sa att han inte kunde bromsa och kraschade in i offret, vilket dödade henne.

Det fanns ingen rapport om den brittiske förarens uttalande.

Polisen utredde händelsen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.