Pattaya Beach Hotell och barer gynnats av besättningen på USS Nimitz

Pattaya —

Flera strandresorter, barer och hotell i Pattaya gynnades av ankomsten av besättningsmedlemmar från US Nimitz Carrier Strike Group, säger Thanet Suparashusrangsi, ordförande för Tourism Industry Council i Chonburi-provinsen.

USS Nimitz Carrier Strike Group, ledd av hangarfartyget USS Nimitz, har varit engagerad i ett omfattande 11 månader långt patrulluppdrag inom US 7th Fleet operationsområde sedan november förra året. Nyligen har gruppen genomfört gemensamma övningar med Japan och Sydkorea, och har även passerat genom omtvistade delar av Sydkinesiska havet utan problem.

Transportören anslöt sig sedan till 190-årsdagen av diplomatiska förbindelser mellan Thailand och USA från 24-29 april. Några av de 5,000 XNUMX besättningsmedlemmarna på hangarfartyget besökte också Pattaya för att ta en paus, enligt Thanet.

Thanet berättade för The Pattaya News att flera hotell belägna vid Pattayas strand hade gynnats av den amerikanska militärens ankomst. Ankomsten skapade en hel del surr runt Beach Road och hjälpte till att öka turismen under 24-28 april.

USS Nimitz är lika hög som en 23-våningsbyggnad och lika bred som fyra fotbollsplaner. Den anlände med den guidade missilkryssaren USS Bunker Hill av Ticondegoral-klassen, jagarna med guidade missiler av Arleigh Bruke-klassen USS Decatur och USS Wayne E Mayor och en skvadron av F/A-18-stridsflygplan.

Walking Street i synnerhet var mycket upptagen med amerikanska militärmedlemmar på en paus hela förra veckan.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.