Pattaya är värd för en budgetvänlig festival och marknad på Pattaya School 8

Pattaya —

Pattaya City är för närvarande värd för ett traditionellt marknadsparadis av prisvärda produkter för att välkomna Labor Day från idag, den 1:a till den 7:e maj.

Marknaden är ett shoppingparadis för budgetvänliga varor som kläder, leksaker, dagliga produkter och naturligtvis massor av godis och lokala rätter. Den har också alla möjliga roliga åkattraktioner som besökare kan njuta av till en otroligt låg kostnad, som ett pariserhjul, uppblåsbar lekplats, Music Express eller ballong- och dartspel.

En videorundtur på marknaden vi tog är här.

Beläget på Pattaya School 8 på South Pattaya Road nära Walking Street och mittemot Wat Chai, är marknadsplatsen öppen från 5 till 4 varje dag från idag till 7 maj. Det är ett bra evenemang för att stödja låginkomsthushåll och fylla upp ditt hem till ett överkomligt pris.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.