Kvinnlig tjuv i pyjamas stjäl motorcykel i Pattaya

Pattaya —

En säkerhetskamera fångade en kvinna som stal en motorcykel från ett hem i Pattaya. Kvinnan bar pyjamas när hon bröt mot lagen.

En CCTV-kamera från ett hus i Pattaya spelade in en lång och busig kvinna som promenerade framför fastigheten i fråga runt 10 igår, den 1 maj. Kvinnan kröp sedan in i huset och släpade iväg en vit Honda Scoopy I-motorcykel som ägs av Chaiya Sisamarn, 32, den thailändska husägaren.

Mr. Chaiya lämnade in en anmälan till Pattayas polisstation. Han berättade för The Pattaya News att han vanligtvis låste sin motorcykels styre men tyvärr glömde att göra det samma dag som händelsen inträffade.

Polisen hade tagit emot CCTV-bilder från offret och utredde fallet.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.