Pattaya Marathon 2023 planeras till 22-23 juli

Pattaya —

Pattaya Marathon 2023 är tillbaka. Det största löparevenemanget kommer att hållas 22-23 juli!

Bli en del av de 15,000 XNUMX löpare som kommer varje år från hela världen. Att springa med en passion ... Bryt din gräns! Njut av en helg med sportfestivaler och en magisk atmosfär i den mest spännande staden som aldrig sover, Pattaya City, Thailand!

Gå med dem kl pattaya maraton att skapa eviga ögonblick.

Registreringen öppnar från 1 juni 2023 och framåt. För mer information besök www.pattayamarathon.go.th

Vi ses vid startlinjen!
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.