Pattayas motorcyklist kraschar dödligt med kinesisk turnébuss

Pattaya —

En man försökte navigera sin motorcykel runt en vägbyggeomväg på Threpprasit Road i Pattaya och krockade dödligt med sitt fordon i en turnébuss full av kinesiska turister.

Sawang Boriboon-räddare anlände till olycksplatsen vid 10:1 måndagen den XNUMX maj för att hitta en svart Honda PCX-motorcykel som hade smällt in i fronten på en turistbuss.

Motorcykeln satt fast i bussens front. Dess förare, Mr. Wissanu Kanngam, 28, hittades i sitt cykelvrak med allvarliga skador. Räddningspersonal kunde inte återuppliva honom och förklarade honom död på platsen.

En präst råkade vara i området och bad för offret. Wissans kropp transporterades till Banglamungs sjukhus.

Direk Chaikusol, 40, en bussförare från Khunanan & K-MAN Service Company, delade med The Pattaya News om händelserna som ledde fram till incidenten. Han sa att när han körde till Pattaya Beach med många kinesiska passagerare ombord, märkte han en omväg framför vägbygget.

Omvägen var väldigt smal, sa herr Direk. Han såg sedan offret närma sig omvägen på sin motorcykel. Mannen körde om ett oidentifierat fordon och kraschade sedan frontalt in i turnébussen.

Pattayapolisen undersöker CCTV-inspelningar för att fastställa den exakta orsaken till kollisionen. Offrets kropp väntar på begravningsarrangemang på Banglamungs sjukhus.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.