Pattaya kommer att hålla den första offentliga utfrågningen om 3-flygplatsprojekt för höghastighetståg

Pattaya —

Pattayas myndigheter bjuder in folk att närvara vid den första offentliga utfrågningen om hanteringen av utrymmet kring höghastighetstågsprojektet med tre flygplatser, som fortfarande är under utveckling.

Tåglinjen, officiellt känd som High-Speed ​​Rail Linking Three Airports Project, förväntas vara färdig 2029. Den kommer att länka samman flygplatserna Don Mueang, Suvarnabhumi och U-Tapao.

Järnvägsförbindelsen är en del av projektet Eastern Economic Corridor (EEC).

Den 8 maj kommer Pattaya City att arrangera den första offentliga utfrågningen om hanteringen av utrymmet runt projektanläggningen.

Mötet kommer att äga rum på Ban Rod Fai School i Banglamung-distriktet från 8:30 till 12:XNUMX. För mer information vänligen kontakta สายตรงนายกเมืองพัทยา.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.