Fastigheter: 3 sovrum, 4 badrum hem till salu i Great Pattaya Location

Hus till salu i Pattaya Prime Village!

Området är bekvämt och kan kopplas till många vägar tillsammans, inte långt från Bypass Road 36, nära Sukhumvit-Pattaya Road. Bangkok-Chonburi Motorway Pattaya – Karta Ta Phut Nära Regents International School och enkel tillgång till Rugby International School. 3 sovrum, 4 badrum 2 vardagsrum, 2 parkeringsplatser. Boarea 200 kvm Tomtstorlek: 235.2 kvm Försäljningspris 8,500,000 50 50 THB Överlåtelse och skattekostnad XNUMX/XNUMX

För fullständig information och många bilder klicka här.

Om du är intresserad av att köpa denna fastighet eller sälja en, vänligen ring 088-9272454 (Punnipa) eller lägg till linje-ID: punnipa29 eller e-posta oss på Property@TPNproperty.com

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/