Rotaryklubben i Pattaya International tillkännager donation på 500,000 XNUMX baht, gåva till en behövande sak

Pattaya, Thailand-

  Att leva ett tillfredsställande liv i Pattaya är ett privilegium”, säger Tom Keightley, klubbsekreterare för Rotary Club of Pattaya International (RCPI). "Det är därför vi är ivriga att ge tillbaka till vår omhuldade gemenskap," tillägger han.

RCPI är stolta över att tillkännage upphandlingen av en donation på 500,000 103 THB från en schweizisk baserad stiftelse, vilket exklusivt avslöjades av Radio Fabulous 103 FM:s Tommy Dee i deras morgonshow. Fabulous XNUMX FM är inte anslutet till TPN Media, men båda organisationerna har goda relationer och TPN Media delar gärna med sig av denna nyhet.

Pierre Rothschild, som övervakar kommunikationen för RCPI, förtydligar: "Hela donationen tilldelas för inköp av viktig utrustning som en välgörenhetsorganisation brådskande behöver för att förbättra de tjänster de erbjuder till de behövande, vilket i slutändan förbättrar deras livskvalitet. Den är inte avsedd för driftskostnader som löner. Vi väntar med spänning på projektförslag från intresserade välgörenhetsorganisationer.”

Som det senaste tillskottet till Pattayas Rotaryklubbar har RCPI blomstrat under ledning av Philip Wall Morris. Klubben välkomnar nya medlemmar, eftersom erfarenheten från Rotary har visat sig vara en värdefull tillgång för många i Pattaya. Att engagera sig med medlemmar från hela världen och bidra till meningsfullt välgörenhetsarbete kan berika vardagen för alla deltagare.

För att lämna donationsförslag eller uttrycka intresse för medlemskap kan RCPI kontaktas via e-post.

rcpattayainternational@gmail.storkök

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/