Italiensk man har en härdsmälta på sin balkong i Pattaya, skyller på marijuana

Pattaya —

En italiensk man som misstänks vara hög på marijuana kastade flera föremål, inklusive ett kylskåp, mot människor under hans balkong i Pattaya. Lyckligtvis ska mannen inte ha skadat någon.

Polistjänstemän från Pattayas polisstation fick en rapport om en utländsk man som var på framfart och kastade föremål från sitt rum på andra våningen mot människor på gatan vid 10:30 igår, den 3 maj. De skyndade till platsen med Sawang Boriboon-räddare.

Myndigheterna anlände till Charlie Place Hotel i Soi Buakhao i Nongprue-distriktet i Banglamung-distriktet. En skara åskådare tittade på den misstänkte, herr Antonio M, 43, av italiensk nationalitet, på säkert avstånd när han kastade flera projektiler från hotellets balkong på andra våningen, såsom en tv, ett sminkbord eller till och med ett stort kylskåp .

Kan vara en bild av 1 person, folkmassa och text

Pattaya-polisen beskrev att mannen var i ett tillstånd av frenesi och mycket osamarbetsvillig. Så småningom fick polis och räddningspersonal storma hans rum och ta ner honom. Myndigheterna berättade för The Pattaya News att de hittade tre påsar med marijuana, rullpapper och marijuanatillbehör inne i Mr Antonios rum. Han greps och fördes till polisstationen.

Polisen intervjuade den italienske mannens thailändska flickvän Nid, vars riktiga namn undanhölls av myndigheterna. Hon sa att hon och herr Antonio hade varit i ett förhållande i två månader och att hennes pojkvän aldrig hade betett sig frenetiskt så här.

Kan vara en bild av 9 personer och text som säger "SUBWAY SUBWAY SUBWAY"

Den utländska pojkvännen rökte mycket marijuana igår och blev paranoid och trodde att någon försökte skada honom, enligt Nid. Han låste ytterdörren och stod panikslagen på balkongen innan han började kasta föremål mot människor. Nid kallade då på hjälp från polisen.

Enligt polisen skadades en motorcykel av mannen. Han står inför rättsliga anklagelser på den lokala polisstationen och har enligt uppgift skyllt händelsen på tillfällig psykos från marijuana, även om detta inte har bevisats medicinskt, varnade polisen och andra faktorer kan vara felet.

Cannabis avkriminaliserades i Thailand i juni förra året men har varit en mycket polariserande politisk fråga och slutgiltiga lagar har hållits fram i parlamentet på grund av att motståndare och anhängare inte kan se öga mot öga.

För en ansedd och licensierad strikt medicinsk cannabisklinik i Pattaya som tydligt kan förklara eventuella biverkningar, eliminera myter och som också kan ordinera rätt doser och ge verkligt läkarstöd, vi rekommenderar FRESH MEDIQ, finns här.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.